Презентація колекції картин сучасного мистецтва «Закони Всесвіту» Світлани Новікової

 

Напередодні Всесвітньго дня повільного мистецтва, в Обласній бібліотеці для дітей та юнацтва відбулась презентація колекції картин сучасного мистецтва «Закони Всесвіту» Світлани Новікової.

Вперше колекція була виставлена у Швейцарії (м. Лозанна, церква Saint Laurent) в 2022 році, а вже зараз ви зможете побачити її в #твоїй_біблітеці.

Народилася Світлана Володимирівна Новікова 14 листопада 1973 року у місті Житомирі. Майбутня художниця з дитинства виявляла активність та схильність до мистецтва. Під час навчання у Фаховому коледжі будівництва, архітектури та дизайну Поліського національного університету у неї сформувався хист до креслення у мистецтві. Її перша картинна колекція «Новий світ» (NEW WORLD) з’явилась у Бельгії в 1999 році. З того часу майстриня створила чимало картин, які є в багатьох країнах світу.

Під час заходу усі, хто долучився онлайн чи офлайн, змогли не тільки насолодитися виставкою, а й дізналися, що означає малювання для пані Світлани, де вона бере натхнення та з чого починався її творчий шлях. Запрошуємо переглянути виставку робіт Світлани Новікової, надихнутися їх красою за адресою: Грушевського, 9.

Admin
Author: Admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *