Творча зустріч з Олегом Антонюком “Зірки у вишині”

“Зірки у вишині” – саме під такою назвою пройшла творча зустріч з нагоди 55-річчя від дня народження Олега Антонюка в Обласній бібліотеці для дітей та юнацтва.

Олег Антонюк – голова Житомирського обласного осередку «Конгресу літераторів України» з 2006 року. З вересня 2016 року є членом «Міжнародної Гільдії Письменників» (Німеччина). З травня 2017 року – член Міжнародного творчого союзу «MasterPeace» (Нідерланди). У 2022 році став лавреатом другої премії літературного марафону Відсіч. Літературний марафон.

Автор поетичних книжок:

  • «Хвилини тиші»,
  • «Листи кращому другу»,
  • «400 осяянь»,
  • «Любовні осяяння»,
  • «Букет з меланхолій»,
  • «Невблаганні» та інші.

На зустрічі прозвучали поезії у виконанні автора на релігійно-філософську та патріотичну тематику, що в майбутньому стануть основою нової збірки, вихід якої заплановано на 2024-й рік. Зі щирими привітаннями та побажанням плідної творчої праці виступили голова Житомирської обласної організації Національної спілки письменників України, очільниця нашої бібліотеки Світлана Гресь (Штатська), автор поетичної збірки «Відсіч», журналіст, громадський діяч Сергій Сіваченко, керівниця гуртка «Юний дизайнер» ЖЦТДіМ, художниця-графік та ілюстраторка Катерина Дацун. З музичними дарунками на творчий вечір завітали Світлана Ніконорова, Руслан Мединський, Юрій Іванець, Даніїл Целіх.

Anna Bohaichuk
Author: Anna Bohaichuk

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *