“Шодуарівська альтанка” в Житомирі

Цими вихідними у Житомирі відбувся Всеукраїнський літературний фестиваль «Шодуарівська альтанка».

Як влучно підкреслила письменниця, педагог, житомирянка Людмила Суворова: «Цьогоріч літературний фестиваль “Шодуарівська альтанка” був доволі насиченим, полігранним, географічно розгалуженим, адже у номінаціях “Проза” і “Поезія” змагалися учасники з усієї України та за її межами!»

Пані Людмила – одна з тих щасливих авторів слова, які цьогоріч здобули перемогу. А, окрім перемоги, каже Людмила Суворова, фестиваль подарував «чудові знайомства з майстрами слова – Харків, Полтава, Івано-Франківськ, Біла Церква…»

Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва пишається, що до складу журі популярного літературного форуму входить і очільниця нашої бібліотеки Світлана Гресь, яку шанувальники поезії знають як письменницю, очільницю Житомирської обласної організації Національної спілки письменників України Світлану Штатську.

Учасники цьогорічного фестивалю відзначають його особливу атмосферність, адже тут було багато літератури, музики. Були також слем, вільний мікрофон. Словом, дійство видалося насиченим і неповторним. Приємний післясмак ще довго зігріватиме тих, хто зміг долучитися.

Житомир гуртує таланти без кордонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *