Виставка Павла Гусєва “Незламна”

У Житомирській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва відбулося відкриття виставки художника Павла Гусєва “Незламна”, яка розповідає про долю жінок під час повномасштабної російсько-української війни. Одна з цих жінок – снайперка. Присутній на зустрічі поет Олег Антонюк висловив припущення, що у своєму прицілі вона бачить нашу перемогу!

На виставці представлені також роботи, виконані в техніці різьби по дереву.

Павло Гусєв – ілюстратор, який оформив 9 книг. Серед них – краєзнавчі видання та книги поета Сергія Сіваченка. Сергій Сіваченко, який завітав на виставку, подарував присутнім свою поезію.

Сьогодні в умовах війни Павло Гусєв разом з видавцем Катериною Марченко створюють патріотичні листівки, які розповсюджують, а виручені кошти спрямовують на підтримку ЗСУ.

Друзі та шанувальники таланту Павла Гусєва відзначають його щирість у спілкуванні, готовність завжди прийти на допомогу. Він закоханий у життя і намагається зробити його яскравішим. Зокрема, взимку, коли містечко Іршанськ, де працює автор, вкриває снігом, біля місцевого будинку культури він створює кількаметрові снігові фігури зайчиків та інших тваринок, які радують і дітей, і дорослих.

На зустрічі були присутні і представники Іршанської селищної ради та газети “Прапор”, з якими плідно співпрацює художник. Гості подякували Житомирській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва за організацію виставки. А заступник директора нашої бібліотеки Лариса Мозгова подякувала художнику, всім присутнім, а також волонтерам. Саме сьогодні відзначають День вдячності волонтерам.

#твоя_бібліотека_запрошує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *