Інформаційний портал «Стежками Лесі Українки»

26 лютого День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, тому цього дня ми запросили до нас в гості жителів Криму – Ангеліну та Світлану Левон. До окупації вони жили і мріяли. Будували своє життя. Ангеліна змалечку любила співати, часто виступала на сцені. Але в один час їм заборонили це робити, сказали, що на холопській мові тут співати не потрібно… Досягнення Ангеліни знецінили, сказали, що вона ні на що не здатна. Незважаючи на труднощі, дівчинка не здалася, вона все одно йшла до своєї мети. Але для цього, на жаль, родина Левон вимушена була покинути свою домівку і влаштувати життя там, де не обріжуть крила.

26 лютого 2014 року світ поділився на «до» і «після»: той Крим, який «до» – пахне домом, той, який «після» – димом війни.

Оскільки цими днями ми відзначаємо день народження Лесі Українки, виступи цієї талановитої дівчинки були присвячені саме цій події. Дякуємо Світлані та Ангеліні Левон за неймовірно творчу атмосферу і бажаємо подальшого розвитку і успіхів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *