Патріотичний флешмоб «#31героїчний»

Триденний патріотичний флешмоб «#31героїчний» стартував 17 серпня на Житомирщині до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України за ініціативи Житомирської обласної військової адміністрації. Його головною метою є вшанування та подяка військовослужбовцям, які боронять державу від російських загарбників.

Бібліотекарі та читачі активно долучилися до роботи на своїй локації, де були розміщені синьо-жовті стяги, на яких кожен мав змогу залишити побажання українським військовим. Приємно було спостерігати за тим, з яким трепетом та повагою до наших захисників писалось кожне побажання. Серед тих, хто писав побажання, були хлопці, які нещодавно повернулись з передової на лікування, внутрішньо-переміщені жителі з особливо небезпечних міст України.

Люди різного віку, говорили про війну, плакали, обіймалися, браталися, мов рідні, поки чекали своєї черги, читали власні вірші. Часто звучали гасла: «Все буде Україна!», «Слава ЗСУ! Вони наше все!», «Дякуємо нашим героям за захист!», «Героям слава!» тощо. Всі надихались тим, що підписані за час флешмобу, прапори будуть передані військовим частинам Житомирщини.

Editor
Author: Editor

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *